Hvornår udkommer Valorant Episode 3 Act 2 og Fracture Map?

Efter at være blevet forsinket i sidste måned, opdaterede Episode 3 Act 2 forVærdsætteer tæt på sin officielle udgivelse. Og hvis du spekulerer på, hvornår Riot Games vil udgive den næste store patch globalt, er her alt, hvad du behøver at vide.

Uden tvivl har Episode 3 Act 1 været intet mindre end fantastisk. Vi fik endelig det længe ventede Kay / O agent sammen med de fantastiske kamppas-skind. Men nu er det tid for spillerne at gå videre til næste akt.

HeleVærdsættefællesskabet er begejstret for at opleve Fracture-kortet, der efter planen udgives med opdatering af Episode 3 Act 2. Også den nyt kamppas kommer med tre våbenskindlinjer, Artisan, Nitro og Varnish. Så spillere er spændte på at få fingrene i de nye skins.

Valorant Episode 3 Act 2 Udgivelsestid: Hvornår slutter Episode 3 Act 1?

Opdatering: For nylig bekræftede Riot, at de vil implementere Episode 3 Act 2-opdatering til Valorant kl. 6 PDT den 8. september (Nordamerika). For spillere i Europa-regionen vil opdateringen være tilgængelig kl. 4 BST den 9. september 2021. Du kan tjekke opdateringstidspunktet for din region ved at se Valorants servicestatus side .

Originalt indlæg...

Oprindeligt planlagde Riot Games at starte Episode 3 Act 2 den 24. august 2021. Udviklerne forlængede dog Act 1 i to uger mere, og nu er Act 2 planlagt til at begynde onsdag den 8. september 2021 med udgivelsen af Knoglebrud kort.

Episode 3 Akt 1 slutter samme dag sammen med det aktuelle kamppas. Så du har omkring to dage tilbage til at gennemføre akt 1 kamppas, hvis du stadig er bagud.



Riot udgav Act 1-opdateringen i Nordamerika kl. 6 PDT (Pacific Timing) med en nedetid, der varede i fire timer. Så vi kan forvente, at Episode 3 Act 2-opdateringen også udkommer omkring samme tid. Uanset hvad, vil Riot snart afsløre den nøjagtige udgivelsestidspunkt for Patch 3.05 for hver region, så vi opdaterer dette indlæg, hvis udgivelsestiden er forskellig fra det, vi har nævnt.

Hvornår slutter konkurrencekøen i afsnit 3, akt 1?

Den officielle meddelelse bekræftede, at Competitive Act 1 ville slutte den 7. september; udgivelsesdatoen kan dog variere afhængigt af dit område. I øjeblikket er servicestatus side forVærdsættesiger, at konkurrencekøen snart slutter. Det specifikke tidspunkt for det viser 7:30 PM IST, hvilket er 7 AM PDT/ 9 AM EST/10 AM EST/ 4 PM CEST.

Bemærk, at det specifikke tidspunkt for afslutningen af ​​konkurrencekøen også kan variere for hver region. Du kan tjekke timingen for din region ved at besøge fanen Act Rank.