Vex LOL Champion udgivelsesdato, tid, evner og skins

Vex, den nyeLOLchampion, vil snart blive føjet til spillet, da udgivelsesdatoen for opdatering 11.19 kun er et par dage væk. Lad os se på hendes evner og vedligeholdelsesplanen.

Snart nok,Liga af legendervil modtage endnu en mester, der øger det samlede antal spilbare karakterer i spillet til 157.

  • SE LIGE DET HER : FIFA 22 FUT Web App udgivelsesdato og forventet tidspunkt

Den nye mester hedder Vex, og hun er ikke et socialt menneske, for at være ærlig. Ves er en Yordle, og hun har et ret dovent udseende med en mørk skygge, der følger hende hele tiden.

Vex hader lys og lykke. Så hun kommer ikke til at tolerere, at nogen fejrer eller er positiv foran hende, da traileren afslører det meget godt.

Vex LOL Champion Udgivelsesdato og -tidspunkt

Vex vil være tilgængelig iLiga af legenderden 22. september sammen med 11.19-patchen. Du kan tjekke udgivelsestiden og servervedligeholdelsesplanen nedenfor:

  • Nordamerika: 3 am PT/6 am ET
  • Europa: 10.00 GMT / 11.00 BST / 12.00 CEST
  • Asien: 19.00 JST

Hvad er Vex's evner?

Q – Mistral Bolt

  • Vex udløser en bølge af tåge i målretningen, giver magisk skade på fjender, den passerer igennem og accelererer i hastighed, men reducerer i bredden efter at have kørt 500 enheder

W – Personligt rum



  • Vex udsender en chokbølge omkring hende før kastetiden, får et skjold i 2,5 sekunder og giver magisk skade til alle nærliggende fjender.

E – Truende mørke

  • Vex kommanderer Shadow til at flyve til målstedet, hvilket øger områdets radius, mens det rejser. Ved ankomsten giver Shadow magisk skade til alle nærliggende fjender og bremser dem i 2 sekunder.

R – Shadow Surge

  • Vex beordrer Shadow til at affyre sig selv i målretningen, hvilket giver syn på området langs dens vej i 0,4 sekunder hver og giver magisk skade til alle ramte fjender.

Ser på Vex's bedømmelse , hendes stærkeste er Damage, mens hendes største svaghed synes at være Utility. Vex er en 2-sværhedsgradsmester og spiller midtbanen.

Hun vil være tilgængelig for 7800 BE/975 RP ved lancering i spillets butik.

Hvor mange skins vil Vex have ved lanceringen?

Et Danwbringer Vex-skin forventes at være tilgængeligt for den nye mester ved lanceringen. Det ser også ud til, at en ny begivenhed i den nærmeste fremtid vil bringe endnu et alternativt skin til mesteren.

Liga af legenderer nu tilgængelig gratis på pc. Du kan spille det gennem Riot Games dedikerede launcher.