Valorant Episode 3 Forhåndsvisning af livestream: Starttidspunkt og hvordan man ser

VALORANTAfsnit 3 nærmer sig hastigt med den nye agent, Kay/O. Men før de frigiver opdateringen, planlægger udviklerne at være vært for en preview-livestream for at diskutere det kommende indhold i spillet.

I preview-strømmen vil udviklerne tale om konkurrencemæssige ændringer, agenter og våbenskin. Med lanceringen af ​​Episode 3 vil Riots FPS-titel også fejre sit første jubilæum. Så livestreamen kommer som en mulighed for holdet til at diskutere deres planer for år to.

Hvis du er en af ​​de spillere, der ikke vil gå glip afVALORANTForhåndsvisning af episode 3, her er alt, hvad du bør vide om livestreamens udgivelsesplan.

VALORANT Episode 3 Preview Live Stream Starttid

Riot Games bekræftede på Twitter, at udviklerne ville gå live for at diskutere afsnit 3 og år 2 den 21. juni 2021. Du kan se forhåndsvisningen live kl. 10.00 PST/12.00 CST/13.00 EST/18.00 BST.

Rivington Bisland III vil være vært for udviklerpanelet, og du kan udelukkende se livestreamen påVALORANT'sofficiel Ryk håndtere.

Hvad kan du forvente af EP3 Preview Live Stream?

Episode 3 Act 1 vil bringe nogle ændringer til den konkurrencedygtige spiltilstand udover at lancere alt det fantastiske nye indhold. Også massiv Agent nerver og Buffs, sammen med nye våbenpriser , er allerede afsløret forud for den nye opdatering. Så udviklerne vil sandsynligvis diskutere alle ovenstående ændringer i livestreamen.



Lige nu ved vi meget lidt om Account Leveling, som skal udgives med den nye episode. Men heldigvis vil udviklerne kaste lys over det nye belønningssystem i preview-hangoutet.

Riots premium-indholdsteam vil også være en del af livestreamen. Det betyder, at der er en lille chance for, at udviklerne kan afsløre eller drille den kommende våbenskin-pakke.