Unordinary Episode 234: Forventet udgivelsestid for det nye kapitel

UnormaltWebtoon har millioner af læsere fra alle dele af verden, og lige nu venter alle, der kender til serien, spændt på at læse afsnit 234.

Illustreret af Uru-chan,Unormalter en populær Webtoon, der lidt ligner den japanske mangaMy Hero Academia. Den følger John Does rejse, en teenager født i en verden, hvor næsten alle har kræfter. Dog er Doe frataget alle kræfter eller evner, så alle kalder ham 'Cripple', en titel for lavtstående eller magtesløse mennesker.

Hver uge velsigner skaberne fansene med en nyUnormaltkapitel, og nu er det næsten tid til, at vi læser afsnit 234 (CH. 240).

Unordinary Episode 234 Udgivelsesdato

Når du skriver denne artikel,UnormaltAfsnit 234 (CH. 240) er planlagt til at udkomme onsdag den 16. juni eller torsdag den 17. juni 2021, afhængigt af hvor du bor.

For læsere i Korea udkommer det nye kapitel den 17. juni; for nogle internationale læsere vil episode 234s udgivelsesdato dog være den 16. juni.

Forventet udgivelsestid for ny Unordinary Episode

Webtoon afslører ikke direkte den nøjagtige udgivelsestidspunkt forUnormaltnye afsnit. Dog baseret på seriens tidligere udgivelsesplan og adskillige diskussioner af læserne på Reddit , kan du forvente, at afsnit 234 (CH. 240) ankommer omkring kl. 19.00 PDT (Pacific Timing) den 17. juni.



Timingen vil naturligvis variere afhængigt af din region, så her er afsnit 234s forventede udgivelsestid for forskellige regioner:

  • Pacific Time: 19.00 PDT den 16. juni
  • Central tid: 21.00 CDT den 16. juni
  • Eastern Time: 22:00 EDT den 16. juni
  • Britisk tid: 3 AM BST den 17. juni
  • Europæisk tid: 4 AM CEST den 17. juni
  • Indien Tid: 7:30 AM IS den 17. juni
  • Filippinsk tid: 10.00 PHT den 17. juni
  • Australien Tid: 11:30 AM ACST den 17. juni

Hvor kan man læse Unordinary Webtoon?

I starten var serien tilgængelig til at læse på Tapas Media. Den blev dog senere trukket tilbage fra perronen. Så hvis du undrer dig over, hvor du skal læse det næsteUnormaltWebtoon episode og resten af ​​serien, den Webtoons digital platform bør være din primære destination.