Solo Leveling Kapitel 164: Udgivelsesdato, klokkeslæt og hvor man kan læse

Solo nivelleringfans venter spændt på udgivelsen af ​​Chapter 164; godt, her er alt hvad du behøver at vide om det kommende kapitels udgivelsesplan.

Utvivlsomt,Solo nivelleringer en af ​​de bedste koreanske manhwas, du kunne læse lige nu. Serien byder på utrolige karakterer og en unik historie. Sung Jin-Woo, historiens hovedperson, er kommet rigtig langt efter at have nået et niveau op i magten.

Monarkernes optræden har dog gjort det vanskeligt for ham. Også Ashbrons indtræden i historien var bestemt en overraskelse for alle. Nu vil fans gerne se, hvordan jægeren kommer ud af denne situation i de kommende kapitler.

Hvornår udkommer Solo Leveling Chapter 164?

Udgivelses dato

Solo nivelleringKapitel 164 udgives onsdag den 25. august 2021 eller torsdag den 26. august afhængigt af din region.

Heldigvis er der ikke noget fra D&C Webtoons redaktion om, at manhwaen går på pause. Så du kan forvente, at det næste kapitel kommer i denne uge. Ikke desto mindre, fortvivl ikke, fordi vi opdaterer dette indlæg, hvis der er nogen uventet forsinkelse i kapitlets udgivelse.

Udgivelsestid

Solo nivelleringKapitel 164 vil være tilgængeligt for alle at læse ved midnat KST (koreansk standardtid) torsdag den 26. august 2021. Men for de fleste internationale læsere vil udgivelsesdatoen blive oversat til den 25. august på grund af tidsforskellen.



Desuden tager det lidt mere tid, før den officielle engelske oversættelse udkommer. I hvert fald, hvis ovenstående timing forbliver korrekt, og kapitlet ikke bliver forsinket, er det her, du kan forvente, at kapitel 164 udkommer i dit område:

  • Pacific Time: 9-11 AM PDT den 25. august
  • Central tid: 23.00-13.00 CDT den 25. august
  • Eastern Time: 12-2 PM EDT den 25. august
  • Britisk tid: 16.00-18.00 BST den 25. august

Hvor kan man læse Solo Leveling manhwa?

Medium tapas erhvervet rettighederne til at udgiveSolo nivelleringEngelsk version globalt. Platformen har i øjeblikket 151 kapitler; hver mandag bliver biblioteket dog opdateret med et nyt kapitel.

Udover det kan du også læseSolo nivelleringTappy Toon . Det giver dig de seneste kapitler samme dag, når de udkommer i Korea.