Solo Leveling Kapitel 158: Udgivelsesdato, klokkeslæt og hvor man kan læse

Mens tingene bliver intense for Jin-WooSolo nivellering, fans er ivrige efter at læse det næste manhwa kapitel. Nå, her er alt, hvad du bør vide om udgivelsesplanen for kapitel 158.

Solo nivelleringer uden tvivl en af ​​de mest populære koreanske manhwaer, du kunne læse lige nu. Sung Jin-Woo, seriens hovedperson, er nået langt for at blive en af ​​de mest magtfulde jægere.

At se Jin-Woo niveau op i styrke og omdømme er en fornøjelse for enhver fan. Derfor venter fans hver uge på et nyt manga-kapitel. Og lige nu glæder alle sig til at læse kapitel 158.

Solo Leveling Kapitel 158 Udgivelsesdato

Solo nivelleringfølger en ugentlig udgivelsesplan, og kapitel 158 er planlagt til at udgive onsdag den 14. juli 2021 eller torsdag den 15. juli, afhængigt af din region.

Heldigvis er der ingen ord om, at manhwaen går på pause. Under alle omstændigheder vil vi helt sikkert opdatere dig, hvis der er nogle forsinkelser i næste kapitels udgivelse.

Solo Leveling Kapitel 158 Udgivelsestid

Læsere i Korea vil komme til at læseSolo nivelleringmanhwa kapitel 158 ved midnat KST (koreansk standardtid) torsdag den 15. juli 2021. For læsere uden for Korea vil udgivelsesdatoen for det nye kapitel være den 14. juli.

Også internationale læsere skal vente et par timer mere, før de kan læse det kommende kapitels engelske oversættelse. I hvert fald, hvis der ikke er forsinkelser i næste kapitels udgivelse, og ovenstående timing forbliver korrekt, er det her, du kan læse kapitel 158 i din region:



  • Pacific Time: 9-11 AM PDT den 14. juli
  • Central Time: 11-1 PM CDT den 14. juli
  • Eastern Time: 12-2 PM EDT den 14. juli
  • Britisk tid: 16.00-18.00 BST den 14. juli

Hvor kan man læse Solo Leveling Manga?

Du kan læse Solo Levelings engelske oversættelse på Medium tapas . Når du skriver denne artikel, er der kun 145 kapitler på platformen, med nye kapitler, der opdateres hver mandag.

Du kan også se de seneste kapitler om Tappy Toon og følg den seneste udvikling i Solo Leveling manhwa på Kakao side .