Rust December Update Release Time og Patch Notes i dag

Den første torsdag i måneden er ankommet, hvilket betyder en helt nyRustPC-opdateringen går live senere i dag (2. december) med masser af nyt indhold og ændringer.

Hvis du er ivrig efter at finde ud af, hvad der er inkluderet i den endelige opdatering af 2021, kan du tjekke alle detaljerne lige her i denne artikel, inklusive det officielle udgivelsestidspunkt.

RustUdgivelsestidspunkt for decemberopdatering

Den næste opdatering til pc-versionen afRustvil gå live Torsdag den 2. december 2021 .

IfølgeRustTwitter-konto, den officielle udgivelsestid for dagens opdatering er 11:00 PT / 14:00 ET / 19:00 GMT . Dog vil alle servere blive taget offline kl 08:00 PT / 11:00 ET / 16:00 GMT for at udføre servervedligeholdelse og forberede den nye månedlige opdatering.

RustDecember Update Patch Notes

Nedenfor finder du de officielle patch-noter til den 2. decemberRustPC-opdatering, som nu er live!

FUNKTIONER



  • Forbedret First Person-tilskuer
  • Udbuddet af gravemaskine falder

FORBEDRINGER

  • Gravemaskine 2,5x mere ydelse
  • Mislykket kodelåsindtastning efter 8 mislykkede forsøg låser nu brugeren ude i 15 minutter
  • Udsatte bestande af bjørne, orne og kyllinger i Server Admin UI
  • Øget menneskelig AI-line-of-sight-respons.
  • Compound Bow flyttet til T1 Techtree
  • Compound Bow mister tilstanden, mens den trækkes tilbage
  • Reduceret NVG-korn- og overlejringsintensitet
  • Fisk kan nu sælges for mere skrot på fiskerlejebørs
  • MP5 NPC fald chancen reduceret
  • Se tårnets forfald, sundhed og håndværkstid højere
  • Bordartikler har ikke længere brug for metalfragmenter
  • Højere skovtæthed
  • TechTree T2 el og bildele nu på en separat afdeling
  • [MLRS] Øgede målets ramte område, og raketter klynger sig mindre ind mod midten. Generelt er det nu bedre for større baser i forhold til præcisionsmålretning.
  • [MLRS] Øgede MLRS UI-kortets zoom lidt for at gøre målretning lettere (husk, at det også vil vise en markør, du har placeret).
  • [MLRS] MLRS UI understøtter nu tegn fra andre sprog.
  • [MLRS] MLRS raketeksplosionens jordeffekt spiller nu ved det sande hitpunkt i stedet for direkte under hovedeksplosionen.
  • [MLRS] Reducerede MLRS raket verdensmodel størrelse og masse til 25% af den faktiske størrelse og masse. Ikke flere kæmpe raketter.

FAST

  • Fixed skull rock skin mangler lydeffekter
  • Rettet tilfælde, hvor ammunition ville gå tabt, når et autotårn genindlæser et våben
  • Dyr fortsætter ikke længere med at angribe spillerlig.
  • Dyr vil ikke længere angribe spillere inde i modulære køretøjer.
  • Rettet desynkroniseringsudnyttelse misbrugt af nogle private hack-udbydere
  • Fixed gap exploit misbrugt af et stort antal hacks
  • Fixed missions UI aktiveret ved første åbning og kræver dobbeltklik for at lukke
  • Rettede nogle missionstavefejl, forkert tekst og forkerte belønningsbeløb
  • [MLRS] Fixed MLRS raket backfire-effekter, der blinker, når man går ind i LOD-området.
  • [MLRS] Faste kassettebåndoptagere klæber ikke korrekt til MLRS bevægelige dele.
  • Rettede SAM-steder, der ikke længere skyder luftballoner
  • Infopanelet for raketammunition viser nu deres sande maksimale rækkevidde i stedet for en semi-fabrikeret.
  • Rettede LOD-problemer på gravemaskinen

For en fuldstændig oversigt over dagensRustopdatering, så sørg for at tjekke udviklerbloggen rigtigt her .