Red Notice Udgivelsesdato og -klokkeslæt på Netflix bekræftet

Fans venter spændt påRød meddelelseat ankomme på Netflix; godt, her er alt, hvad du behøver at vide om filmens udgivelsesplan.

Instrueret af Rawson Marshall Thurber,Rød meddelelseer en af ​​de største amerikanske actionkomediefilm i 2021. Med Dwayne Johnson, Ryan Reynolds og Gal Gadot i hovedrollerne,Rød meddelelseer et stjernespækket projekt. Så det er forståeligt, hvorfor fans fra hele verden ønsker at se, hvad filmen har at byde på.

Rød meddelelsehavde en begrænset biografpremiere den 5. november 2021 og modtog for det meste blandede anmeldelser fra kritikerne. Nu vil den snart være tilgængelig til streaming på Netflix.

Hvad handler rød meddelelse om?

Rød meddelelsehovedsageligt centreret omkring tre karakterer - John Hartley (Dwayne Johnson), Nolan Booth (Ryan Reynolds) og Sarah Black/The Bishop (Gal Gadot). Efter at være blevet indrammet af The Bishop, slår Hartley sig sammen med Nolan for at nedkæmpe den mest eftersøgte forbryder i verden. Selv dette usædvanlige team-up er dog ikke nok til at vælte Sarah, som konstant overliste sine fjender.

Hvornår kommer Red Notice ud på Netflix?

Udgivelses dato

Rød meddelelseer planlagt til at udgive verden over fredag ​​den 12. november 2021.

Den længe ventede actionkomediefilm vil udelukkende kunne streames på Netflix . Så sørg for at have et aktivt abonnement på streamingtjenesten, hvis du ønsker at se filmen, så snart den er tilgængelig.



Udgivelsestid

Netflix opdaterer normalt biblioteket med nye udgivelser ved midnat PDT (Pacific Timing), med nogle få undtagelser. Alligevel,Rød meddelelsevil følge det sædvanlige udgivelsesmønster, og det vil være tilgængeligt at streame kl. 12 PDT. Udgivelsestiden kan dog variere afhængigt af din region, så her er den nøjagtige udgivelsestid for filmen for disse tidszoner:

  • Pacific Time: 12 AM PDT
  • Central tid: 2 AM CDT
  • Eastern Time: 3 AM EDT
  • Britisk tid: 8 AM BST
  • Europæisk tid: 9 AM CEST
  • Indisk tid: 12:30 IST
  • Australien Tid: 16:30 ACST

Rød meddelelse Cast

  • Dwayne Johnson (John Hartley)
  • Gal Gadot (Sarah Black/Biskoppen)
  • Ryan Reynolds (Nolan Booth)
  • Ritu Arya (inspektør Urvashi Das)
  • Chris Diamantopoulos (underindslag)
  • Vincenzo Amato (instruktør Gallo)
  • Ivan Mbakop (Tambwe)
  • Rafael Petardi (sikkerhedschef Ricci)