Ny verdensopdatering og servernedetidsplan i dag

Ny verdenvil modtage en helt ny opdatering senere i dag (23. november), men vil desværre komme med noget servernedetid på tværs af alle regioner.

MensNy verdenservere er offline for vedligeholdelse, kan du tjekke de officielle patch-noter lige her i denne artikel, samt det tidspunkt, hvor serverne kommer online igen.

Her er alt, hvad du behøver at vide omkring den 23. novemberNy verdenopdatering og servernedetid.

Ny verdenServere nede i dag (23. november)

Ifølge embedsmandenNy verdenTwitter-konto, vil alle servere blive taget offline på følgende tidspunkter for vedligeholdelse, 6 AM PT / 9 AM ET / 14:00 GMT .

Ny verden'sServernedetid den 23. november forventes at vare 3 timer for at implementere en helt ny opdatering. I løbet af denne tid vil brugerne ikke være i stand til at spille. Medmindre der opstår problemer,Ny verdenservere skal bringes online igen kl 09:00 PT / 12:00 ET / 17:00 GMT .

I løbet af denne tid vil forskellige fejlrettelser og ændringer blive implementeret. Spillere kan tjekke de officielle patch-noter nedenfor for at finde ud af, hvad servervedligeholdelsen præcis er til for den 23. november. Spillere skal ikke have behov for at downloade en ny patch, da ændringer bør implementeres på spillets serverside.

Ny verdenPatch-noter

Nedenfor finder du de officielle patchnoter til New World-opdateringen den 23. november. Følgende liste over ændringer er taget direkte fra Ny verdenforum site .

  • Reducerede forekomster af tid, der springer dage frem med det samme på en verden
  • Rettede en fejl, hvor nogle overfyldte kampsituationer ville føre til, at spillere så ud til at være frosne, og andre tilstande ikke kunne overføres til en bruger på grund af for stort båndbreddeforbrug.
  • Rettede et sjældent servernedbrud