Mushoku Tensei Episode 15 Udgivelsesdato, -tidspunkt og hvordan man kan se

**Advarsel – Spoilere forude for episode 14**

Mushoku Tensei: Jobløs reinkarnationer godt i gang med sin anden del af sæson 1, og forude dækker vi udgivelsesdatoen og -tidspunktet for det seneste afsnit og diskuterer også, hvor du kan se det.

De sidste par episoder af anime er blevet opført under sæson 2, men disse episoder anses i vid udstrækning for stadig at være inden for sæson 1.

Mushoku Tensei Afsnit 15 Udgivelsesdato

Mushoku Tensei: Jobløs reinkarnationafsnit 15 er planlagt til at udkomme søndag den 24. oktober 2021. Fans i Japan vil kunne se det nye afsnit mandag den 25. oktober.

Titlen på afsnit 15 er 'Slow Life in the Doldia Village', og det kommende afsnit vil sandsynligvis omhandle eftervirkningerne af episode 14's afsløringer.

Afsnit 14 så Rudeus og Gæs fængslet, og de var kun i stand til at vise deres kvaliteter, når en gruppe smuglere invaderede fængslet for at stjæle dyrebørnene. Til sidst lykkedes det for parret at hjælpe landsbybeboerne.

Gallus blev afsløret for at stå i spidsen for smuglerne og betragtede ham som en forræder, og Rudeus formåede at besejre ham med hjælp fra Det Hellige Udyr.



Efter at Rudeus blev genforenet med Eris, får vi at vide, at sidstnævntes bedstefar var blevet henrettet for Mana Surge.

Udgivelsestid

Mushoku Tensei: Jobløs reinkarnationepisode 15 har en omtrentlig udgivelsestid på kl. 9 PDT den 24. oktober. Udgivelsestiden kan dog variere afhængigt af, hvilken del af verden du bor i.

Nedenfor har vi listet episode 15's udgivelsestider fra hele verden:

  • Pacific Timing: 9 AM PDT
  • Eastern Timing: 12 PM EDT
  • Britisk timing: 17:00 BST
  • Europæisk tidtagning: 18:00 CEST
  • Indisk timing: 21.30 IS

Hvor skal man se

Mushoku Tensei: Jobløs reinkarnationer en eksklusiv Funimation, hvilket betyder, at abonnenter af streamingtjenesten vil kunne se afsnit 15 på dagen for udgivelsen. Gratis Funimation-brugere skal vente en ekstra uge, før de kan se den næste aflevering.

Den seneste episode er også tilgængelig til at se på Hulu for abonnenter.