Monsters at Work: Udgivelsesdato, Sådan ser du og stemmebesætning

Efter lang ventetid, første sæson af den nye amerikanske animationsserie,Monstre på arbejde, er utrolig tæt på sin udgivelse. Og hvis du er ivrig efter at se Walt Disney Television Animation og Pixars nye projekt, her er alt, hvad du behøver at vide om det.

Monstre på arbejdeer en længe ventet spin-off serie og efterfølger afMonsters Inc. Filmserien foregår i en fiktiv verden fuld af monstre, der bruger menneskelige børns skrig til at udnytte magten til Monstropolis.

Dog i den kommendeMonstre på arbejdeserie vil Monstropolis ikke længere køre på børns skrig; lyden af ​​latter vil nu give næring til hele byen. Så i stedet for at skræmme børn, bliver monstre nu nødt til at blive en'latterkraft.'

Hvornår udkommer Monsters at Work?

Udgivelses dato

Når du skriver denne artikel,Monstre på arbejdeer planlagt til premiere onsdag den 7. juli 2021.

Skaberne bekræftede, at serien ville køre i 10 afsnit, og overraskende nok udkommer de første to afsnit den 7. juli.

Du kan se det nye animerede show udelukkende på Disney Plus . Så det er bedst at tage et abonnement på Disneys streamingtjeneste, hvis du ikke allerede har det.

Udgivelsestid

Med hensyn til timing udgiver Disney Plus altid nye shows eller film ved midnat PDT (Pacific Timing). Så det er sikkert at antage detMonstre på arbejdevil følge samme tendens. Udgivelsestidspunktet vil dog variere afhængigt af din placering.



Ikke desto mindre, her er hvornår du kan se afsnit 1 og 2 afMonstre på arbejdei din tidszone:

  • Stillehavstid: 12:00 PDT
  • Central tid: 02:00 CDT
  • Eastern Time: 3:00 AM EDT
  • Britisk tid: 8:00 BST
  • Europæisk tid: 9:00 CEST
  • Indisk tid: 12:30 PM IST
  • Japan Tid: 16:00 JST
  • Australsk tid: 17:00 AEST

Stemmebesætning af Monsters at Work

Hvis du er fan afMonsters Inc.film, undrer du dig måske over, hvad der er stemmebesætningen i den spin-off Disney Plus-serie. Nå, her er hele castetMonstre på arbejde:

  • Ben Feldman som Tylor Tuskman
  • John Goodman som Sulley
  • Billy Crystal som Mike Wazowski
  • Mindy Kaling som Val Little
  • Henry Winkler som Fritz
  • Jennifer Tilly som Celia Mae
  • John Ratzenberger som Yeti
  • Bob Peterson som Roz
  • Lucas Neff som Duncan
  • Alanna Ubach som Cutter
  • Bonnie Hunt som Mrs. Flint
  • Aisha Tyler som Millie Tuskmon
  • Gabriel Iglesias som Gary Gibbs

Det er klart, at serien har en utrolig stemmebesætning, så det er ingen overraskelse, at alle er spændte på at se de to første afsnit af showet den 7. juli.