MLB The Show 21 Update 14 Patch Notes, vedligeholdelsestid

MLB The Show 21Opdatering 14 bringer Field of Dreams stadion sammen med en masse fejlrettelser i gameplayet.

I går annoncerede San Diego Studios officielt et kommende nyt stadion til kampen for at fejre White Sox og Yankees-kampen i Iowa denne fredag.

  • SE LIGE DET HER : MLB The Show 21 Field of Dreams udgivelsesdato og trailer, første stadion nogensinde fra Iowa, der er vært for en regulær sæsonkamp

Field of Dreams stadion var i virkeligheden et filmsted inde i en kornmark, men baseballbanen på stedet har aldrig været brugt til en regulær sæson MLB-kamp indtil nu. Men dette kommer til at ændre sig den 13. august, da Chicago White Sox og New York Yankees skal spille mod hinanden på Field of Dreams.

Opdateringen går live i dag, og du kan tjekke detaljerne og patch noter nedenunder:

MLB The Show 21 Opdatering 14 Vedligeholdelsestid

Vedligeholdelsen af ​​den kommende opdatering begynder i dag kl. 04.00 PT/7.00 ET/11.00 GMT/20.00 JST. Den forventede nedetid er ikke specificeret af udvikleren endnu, men spillet kan være uden for rækkevidde i mindst en time.

MLB The Show 21 Update 14 Patch Notes

GAMEPLAY

  • Højere tab af pause for at sigte en sinker, changeup eller curveball højt i zonen (baseret på banens startpunkt)
  • Rettede et problem, der ville forårsage en mangel på en tag-animation, når løberen ville komme ind i basen stående i stedet for at glide
  • Rettede en fejl, der nogle gange tillod bolddrengen at røve en fejlbold

STADIONER



  • Field of Dreams vil være tilgængelig, når opdateringen er live. Det er opført under Klassiske Stadioner.

LØG

  • Pitchers håndhed vises nu korrekt, når du ser modstanderens bullpen

DIVERSE

  • Justeringer for mere passende publikumsreaktioner med hjemme- og udespil
  • Rettede et problem, der lejlighedsvis forhindrede publikumslyd i at spille i toppen af ​​den første omgang
  • Opdateringer til ansigterne på Sal Romano, Clay Holmes, Clayton Kershaw, Darin Ruf, Sergio Romo og Joey Gallo

MLB The Show 21er nu tilgængelig på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X og Xbox Series S. Spillet er tilgængeligt gratis for Xbox Game Pass-abonnenter på konsoller.