Marvel's Avengers: War For Wakanda - Black Panther DLC-udgivelsestidspunkt

Marvels Avengersvil snart modtage sit næste stykke DLC, når 'War For Wakanda' introducerer selveste Black Panther i spillet.

Det er rimeligt at sige detMarvels Avengershar haft sin rimelige andel af problemer og kritik fra fans. Men War For Wakanda DLC søger at rette op på fejlene og få spillet tilbage på sporet, når det udkommer i denne uge.

Her er alt, hvad du behøver at vide omMarvels Avengersnæste DLC, War For Wakanda, inklusive udgivelsesdato og forventet tidspunkt.

Hvad er inkluderet i 'War For Wakanda' DLC?

War For Wakanda er en gratis opdatering for ejere afMarvels Avengersog vil være tilgængelig på pc, PlayStation, Xbox og Google Stadia.

Den gratis opdatering er indstillet til at inkludere følgende stykker indhold til kernespillet:

  • New Hero: Black Panther
  • Nye heltetøj
  • Ny skurk, inklusive Klaw
  • Ny historie
  • Ny Wakandan Jungle Biome
  • Ny udpost
  • Nye krigszoner og opgaver i Wakanda-regionen
  • Outfits inspireret af Marvel Cinematic Universe

Ifølge Square Enix , vil War For Wakanda DLC tilføje mest indhold tilMarvels Avengerssiden spillet blev lanceret i september 2020. Gør dig klar til, at King T'Challa slutter sig til verden afMarvels Avengersmed masser af nyt indhold.



Udgivelsesdato og tid forMarvel's Avengers: War For WakandaDLC

Marvel's Avengers: War For Wakandakommer tirsdag den 17. august som en gratis opdatering til alle ejere af kernespillet.

Et officielt udgivelsestidspunkt for War For Wakanda er endnu ikke blevet annonceret. Men baseret på tidligere opdateringsudgivelser kan vi forvente, at War For Wakanda udkommer på følgende tidspunkt:

  • 8:00 PT
  • 11:00 ET
  • 16:00 BST
  • 17.00 CEST

Disse oplysninger er baseret på udgivelsestidspunktet for tidligereMarvels Avengersopdateringer. Skulle et officielt udgivelsestidspunkt for War For Wakanda blive afsløret, der adskiller sig fra de førnævnte tidspunkter, vil vi opdatere denne artikel.