Legend of Mana HD Remaster Forventet udgivelsesdato og -tider

Den klassiskeLegenden om Manaserien fra Square Enix gør comeback i denne måned som en HD-remaster, der vender fans tilbage til Fa'Diel-verdenen. HD-remasteren lanceres på Nintendo Switch, PS4 og Steam.

Fans vil blive genforenet medLegenden om Manamindeværdige karakterer i deres søgen efter at opdage Mana-træet. Spillet vil blive ledsaget af et omarrangeret soundtrack, og spillerne vil kunne vælge mellem at lytte til den remasterede version eller originalen.

Andre funktioner, herunder muligheden for at slå fjendens møder fra og tilføjelsen af ​​'Ring Ring Land'-minispillet, vil også være inkluderet i remasteren.

Legenden om Mana Udgivelsesdato og tidspunkter

Nintendo Switch

Legenden om Manaudkommer på Nintendo Switch den 24. juni 2021, og dette er de omtrentlige udgivelsestider.

Bemærk: Forudbestilte spil er normalt tilgængelige aftenen før udgivelsen.

  • Pacific Time: 1 PM PDT
  • Central tid: 15:00 CDT
  • Eastern Time: 16:00 EDT
  • Britisk tid: 14.00 BST
  • Europæisk tid: 14.00 CEST
  • Indisk tid: 18.00

PS4

Legenden om Manaudkommer på PS4 den 24. juni 2021, og dette er de omtrentlige udgivelsestider.

  • Pacific Time: 9 PM PDT
  • Central tid: 12:00 CDT
  • Eastern Time: 1 AM EDT
  • Britisk tid: 12.00 BST
  • Europæisk tid: 12:00 CEST

Damp

Legenden om Manaudkommer på Steam den 24. juni 2021, og dette er de omtrentlige udgivelsestider.



  • Stillehavstid: 10 AM PDT
  • Central tid: 12:00 CDT
  • Eastern Time: 13:00 EDT
  • Britisk tid: 18:00 BST
  • Europæisk tid: 19.00 CEST
Legenden om Mana | Annoncer trailer

Legenden om ManaForudbestillingsbonusser

PS4

PlayStation-ejere, der forudbestil spillet inden 23. juni vil modtage den digitale bonus af en brugerdefineretLegenden om Manatema samt ti avatarer.

Damp

PC-afspillere vil også modtage forudbestille bonus afLegenden om Manatapet.