Kingdom Anime Episode 6 Sæson 3 - Where to Watch, Release Time

Kongerigesæson 3 er endelig tilbage i fuld gang, med helt nye afsnit efter genudsendelsen af afsnit 1 til 4 , da anime blev forsinket med pandemien - her er udgivelsesdatoen og -tidspunktet for episode 6, og hvor man kan se det.

Kingdom Anime sæson 3 episode 6 screenshots

Som næsten alle andre anime-serier er Japansk officiel side afKongerigetilbyder spoilers preview-resuméer af hver episode. Jeg er dog frygtelig bagudKongerige, og kan ikke risikere at forsøge at oversætte disse uden den nødvendige løbende historieviden. Som sådan vil jeg ikke inkludere et spoilerresumé som normalt i mine anime-indlæg. Vi har dog stadig forhåndsvisningsskærmbillederne nedenfor:

Kingdom Sæson 3 episode 6 screenshots 1Kingdom Sæson 3 episode 6 screenshots 4

Kingdom sæson 3Udgivelsestid og dato for afsnit 6

Kingdom sæson 3sendes først i Japan hver søndag på kanalen NHK kl. 24.10 JST / 11.10 ET / 8.10 PT. Senere i Amerika,Kingdom sæson 3bliver tilgængelig på følgende tidspunkt:

  • Eastern Time: 14:40 ET søndag den 9. maj
  • Pacific Time: 11:40 AM PT søndag den 9. maj
  • Central tid: 13:40 CDT søndag den 9. maj
  • Britisk tid: 19:40 BST søndag den 9. maj
  • Europæisk tid: 20:40 CEST søndag den 9. maj
  • Australien Tid: 4:40 AM ACST mandag den 10. maj

Hvor skal man seKingdom sæson 3

Kongerigeer simulcastet af Funimation i Amerika. Du skal bruge en Premium-konto for at se det seneste afsnit. Hver gang et nyt afsnit udgives, bliver det forrige afsnit gratis. Så hvis du ikke ønsker at dykke ind i Premium, men stadig vil forblive i lovligheden, kan du vente hver uge og se serien gratis med en forsinkelse på et afsnit.

MereKongerige

Kongerigeer oprindeligt en manga skrevet og illustreret af Yasuhisa Hara siden 2006 i Shuukan Young Jump. Der er indtil videre 59 bind i Japan. Før serialiseringKongerige, Yasuhiha Hara var mest bemærkelsesværdig assistent for Takehiko Inoue (Slam Dunk, Vagabond) i løbet af de tidlige år med kørestolsbasketballmangaÆgte.

Udspillet i Warring States-perioden (samme æra set iRomantik om de tre rigeinspirerede spil som f.eks Shin Sangoku Musou / Dynasty Warriors ), historien følger Shin, en ung dreng, der voksede til en general, og de forskellige politikker, ambitioner, kongelige planer og kampe, han bliver involveret i.

  • KONGERIGE MANGA – Seneste kapiteludgivelsesdato og detaljer

Det er også vigtigt at bemærke, at hver ugeKongerigeTwitter deler særlige diskussioner med nogle af seiyuu: Masakazu Morita, der stemmer Shin, og juni Fukuyama , der stemmer Ei Sei. Det er bestemt interessant at tjekke ud, om du kan tale lidt japansk: