Jurassic World Evolution 2 'Early Cretaceous' DLC-udgivelsestid og -dato

Jurassic World Evolution 2er indstillet til at modtage sin første DLC-pakke senere på ugen, med titlen 'Early Cretaceous'. Desværre skal du betale for spillets første DLC, men udviklerne har udtalt, at en gratis titelopdatering også lanceres ved siden af.

Hvis du allerede er ivrig efter mereJurassic World Evolution 2indhold, er der ikke lang tid til udgivelsen af ​​Early Cretaceous og den første titelopdatering. Så her er alt, hvad du behøver at vide, inklusive den officielle udgivelsestid for begge dele af indhold.

Jurassic World Evolution 2: Tidlig KridtDLC-udgivelsestid og -dato

Jurassic World Evolution 2: Tidlig KridtDLC frigives den Torsdag den 9. december 2021 kl. 06.00 PT / 09.00 ET / 14.00 GMT .

Som tidligere nævnt er spillets første gratis opdatering også indstillet til at lancere sammen med udgivelsen af ​​Early Cretaceous DLC. Den gratis opdatering tilJurassic World Evolution 2vil også lanceres samtidig med spillets første DLC.

Alle detaljer omkring udgivelsesdatoen og -tidspunktet for den kommende DLC og titelopdatering blev hentet fra udviklerens officielle hjemmeside .

Hvad er inkluderet i The Early Cretaceous DLC?

Uanset om du henter Early Cretaceous DLC-pakken eller bare venter på den første gratis titelopdatering, er der masser at se frem til.

Ifølge den officielle udviklers blogindlæg inkluderer Early Cretaceous to nye landdinosaurer, et nyt flyvende krybdyr og et nyt marinekrybdyr til spillet, alle fra den tidlige kridttid.

Hvad angår den gratis titelopdatering, er spillere indstillet til at modtage flere spilbare kort, flere byggesæt, stenaborrepunkter til flyvende krybdyr, adskillige andre ændringer i livskvaliteten og nogle fejlrettelser.

For flere detaljer om både Early Cretaceous DLC ogJurassic World Evolution 2titelopdatering, se udvikler blogindlæg på deres hjemmeside .