Hearthstone Forged in the Barrens - Forventet udgivelsestid for ny udvidelse

Hearthstonefortsætter med at være guldstandarden, når det kommer til online kortspil.

Titlen udkom i 2014 og er gået hen og blevet et af de mest spillede spil år efter år, hvor kernespillere bygger dæk og samler kort fra en række forskellige sæt.

Det seneste sæt,Smedet i Barrens, indeholder 135 nye kort og er den første nye udvidelse udgivet i 2021, The Year of the Gryphon.

Kortene skal frigives i dag, men hvad er detHearthstoneudgivelsestidspunkt for ny udvidelse?

Smedet i Barrens Cinematic Trailer

Hvad er nyt i Forged in the Barrens-udvidelsen?

Som med alleHearthstoneudvidelser, er spillet ved at blive rystet.

Som nævnt introducerer sættet hele 135 nye kort, hvoraf nogle ser utroligt kraftfulde ud og helt sikkert vil have en stor indflydelse påHearthstonesmeta.

Sideløbende med dette,Smedet i Barrensintroducerer et nyt søgeord i blandingen. Kendt som Frenzy, vil kort med dette søgeord udløse 'en stærk effekt, første gang de overlever skade!'



Alt afHearthstonesklasser vil også få adgang til en ny rangeret magi. Dette tryllekort vokser i styrke, hver gang spilleren når 5 og 10 Mana-krystaller.

Endelig tilføjer udvidelsen en ny mekaniker med titlen Spell Schools. Denne mekaniker tilføjer synergier mellem forskellige kort og hjælper med at tilføje 'et nyt lag af dybde' til spillerens samlinger.

Hvad er udgivelsestiden for Hearthstones nye udvidelse?

  • FREMTIDSPLANER -HearthstoneGame Director uddyber mangel på switch-port

Ifølge Express , den nye udvidelse forventes udgivet den 30. marts kl. 10.00 PT/13.00 ET/18.00 UK.

Det betyder, at spillerne kun har et par timer tilbage til at vente, indtil de kan dykke direkte ind. I mellemtiden kan spillerne forudkøbe deres kort, klar til når udvidelsen falder.