Dragon Ball Super Kapitel 75: Udgivelsesdato, tid, lækager og hvor man kan læse

Den forrigeDragon Ball Supermanga-kapitlet var en fryd for Vegeta-fans, og hele fællesskabet venter nu på, at det næste kapitel udkommer. Nå, her er hvad vi ved om udgivelsesplanen for kapitel 75.

Saiyan-duoen forstod endelig Granalohs sande kraft, da han nemt slog Goku ned. Derefter så vi Vegeta blive overvældet af modstanderens magt.

Kampen mellem Saiyan Prince og Granolah er dog lige begyndt. Og vi ser måske Vegeta give nogle alvorlige problemer til den eneste overlevende fra Cerealian-racen i kapitel 75.

Hvornår udkommer Dragon Ball Super Chapter 75?

Udgivelses dato

Dragon Ball SuperChapter følger en månedlig udgivelsesplan, og Chapter 75 er bekræftet til at udkomme tirsdag den 18. august 2021.

Altså medier er platformen, hvor du kan læse DBS manga. Interessant nok giver den digitale platform dig de første tre og de seneste tre kapitler gratis. Du skal dog bruge Shonen Jump-abonnementet for at låse op for resten af ​​kapitlerne. Udover det, Manga mere lader dig også læse det seneste kapitel gratis.

Udgivelsestid

Den næsteDBSkapitel udkommer præcis ved midnat JST (Japan Standard Time) den 18. august 2021. Den engelske oversættelse udkommer dog et par timer senere, så internationale fans burde være klar til at vente lidt længere.

Hvis ovenstående timing forbliver korrekt, her er, hvornår du får Kapitel 75's engelske version på Viz:



  • Stillehavstid: 9:00 PDT
  • Central tid: 11:00 CDT
  • Eastern Time: 12:00 PM EDT
  • Britisk tid: 17:00 BST

Dragon Ball Super Kapitel 75 Lækager

Heldigvis er spoilere tilDragon Ball SuperKapitel 75 er allerede ude for alle at nyde. Interessant nok vil vi se Vegetas nye form i aktion; han vil bruge denne nye magt til at overvælde Granolah. Ifølge fanoversættelse fra rå scanninger hedder Vegetas nye formMega instinkt; det er dog bedst at tage det med et gran salt, indtil den officielle engelske oversættelse udkommer.

Ifølge lækagen vil Vegeta dominere Granolah ved at gribe hans krave og vil gøre Cerealian til, hvordan den sande kraft faktisk ser ud.