Dr. Stone Sæson 2 Afsnit 11 Udgivelsestid, skærmbilleder, spoilere

Her er sendetidspunkt, udgivelsesdato, forhåndsvisning af skærmbilleder, forhåndsvisning af video og officielle spoilers preview-oversigt for episode 11, seriefinalen afDr. Stone sæson 2.

Anden sæson afDr. Stone, også kaldetStenkrige, som startede udsendelsen i januar 2021, når sin konklusion med afsnit 11. Det betyder, at du kun har et par timer tilbage til at skændes om, hvorvidtDr.Stoneer en Isekai-serie eller ej, før alle på anitwitter glemmer det og ignorerer dit hotte og sexede take.

Spøg til side, som sædvanligDr. Stonesæson 2 officielle hjemmeside offentliggjort et spoiler-preview-resumé og forhåndsvisning af screenshots forud for udgivelsestidspunktet for episode 11. Vi har oversat oversigten nedenfor. Husk, at disse oversigter er vage med vilje og afslører ikke meget. Bemærk desuden, at jeg muligvis ikke bruger officiel lokalisering til visse udtryk i min oversættelse.

Dr. Stone sæson 2 afsnit 11officielt spoilerresumé, forhåndsvisning af skærmbilleder, forhåndsvisning af video

Afsnit 11 – Prolog af Dr. Stone:'Tsukasa blev hårdt såret af Hyoga, som pludselig gjorde oprør. Men ved at kanalisere sine resterende styrker slog Tsukasa sig sammen med Senku og konfronterede Hyoga. Nu hvor den lange kamp er forbi, proklamerer Senku, at alle vil arbejde på at skabe et Videnskabsrige. Spydsåret, Tsukasa modtog, er dog dybt, og det ser ud til, at det er for sent at redde ham. Senku, for at redde Tsukasas liv, tager en bestemt beslutning!'

  • DÆMONDRÆBER - Seneste detaljer om filmens udgivelsesdato og diskudgivelse
Dr. Stone Sæson 2 episode 11 forhåndsvisning af screenshots 1Dr. Stone Sæson 2 episode 11 forhåndsvisning af screenshots 2Dr. Stone Sæson 2 episode 11 forhåndsvisning af screenshots 3

Dr. Stone sæson 2Udgivelsestidspunkt for afsnit 11

Dr. Stone sæson 2afsnit 11 vil første gang sendes i Japan på Tokyo MX den 25. marts kl. 22:30 JST /9:30 ET. Senere,Dr. Stone sæson 2afsnit 11 vil være tilgængelig på Crunchyroll Premium den 25. marts kl. 10.30 ET / 7.30 PT / 15.30 GMT. De, der ikke har en Crunchy premium-konto, skal vente en uge til den 1. april kl. 10:30 ET.

Dr. Stoneer oprindeligt en mangaserie startet i 2017 i Weekly Shonen Jump, skrevet af Riichiro Inagaki og illustreret af Boichi. Hvis du har været en anime otaku i et stykke tid, kan du måske huske Inagaki som forfatter tilEyeshield 21,og Boichi fraSol Ken Rock.