Detektiven er allerede død Afsnit 5: Udgivelsesdato, klokkeslæt og hvordan man kan se

Efter lang ventetid, 'Detektiven er allerede død’ fik endelig premiere den 4. juli 2021. De første fire afsnit af den nye anime-serie er allerede ude for fans at se, og nu glæder alle sig til at se afsnit 5.

Detektiven er allerede døder en japansk let romanserie. Romanen blev så populær, at magasinet Monthly Comic Alive i maj 2020 udsendte en manga-tilpasning af serien. Og efter succesen med lysromanen og mangaserien besluttede ENGI at velsigne fansene med en anime-tilpasning.

Hvornår udkommer detektiven er allerede død, afsnit 5?

Udgivelses dato

Når du skriver denne artikel,Detektiven er allerede dødAfsnit 5 er planlagt til at udkomme søndag den 1. august 2021.

Du kan se de forrige og de kommende afsnit af den nye anime-serie på Funimation . Hvis du har et abonnement på streamingtjenesten, kan du se afsnit 5 den 1. august, hvorimod du skal vente til den 8. august, hvis du vil se afsnittet gratis.

Bortset fra det kan du også se The Detective is Everything Dead på Muse Asias officielle Youtube Kanal.

Udgivelsestid

Afsnit 5 vil være tilgængeligt til at se kl. 21:30 JST (Japan Standard Time), og følger seriens sædvanlige udgivelsesplan. Udgivelsestidspunktet vil dog variere afhængigt af dit område.

Uanset hvad, her er udgivelsestidspunktet for den kommende episode for forskellige tidszoner:



  • 5:30 AM PST (Pacific Time)
  • 7:30 AM CDT (central tid)
  • 8:30 EDT (Eastern Time)
  • 13:30 BST (britisk tid)
  • 14:30 CEST (europæisk tid)
  • 22:30 AEST (australsk tid)

Bemærk, at ovenstående udgivelsesplan for afsnit 5 er blevet bekræftet på Funimation, men den kan stadig ændres. Ikke desto mindre, fortvivl ikke, for vi vil helt sikkert opdatere dette indlæg, hvis der er en uventet forsinkelse i næste afsnits udgivelse.

Hvad er handlingen i Detektiven er allerede død?

Animeserien følger Kimihiko Kimizukas rejse, som altid kommer i bekymrende situationer. Men hans liv tager en ny drejning, da han møder Siesta, en strålende detektiv.

Kimizuka bliver Siestas sidemand og ledsager hende i flere farlige eventyr. Til sidst vender Kimizuka tilbage til sit gamle liv,'at vide, at eventyret skal være forbi. Efter alt er detektiven allerede død.”Kimizuka vidste dog aldrig, at spøgelserne fra hans fortid stadig ville hjemsøge ham.