Dead By Daylight 'Midnight Grove' Halloween Event 2021 Udgivelsestidspunkt

Den uhyggelige sæson er officielt over os, hvilket betyder, at det næsten er tid til at springe ud i det helt nyeDød i dagslys'Midnight Grove' Halloween Event, som skal begynde senere på ugen.

Det er en fantastisk tid på året at være fan af gysertitler som f.eksDød i dagslys,Fasmofobi,Døende lys, og mere, efterhånden som udviklere rundt om i verden forbereder sig på nogle kæmpe begivenheder og opdateringer med Halloween-tema.

Hvad klokken erDød i dagslysStarter Halloween-begivenheden?

Midnight Grove Halloween Event udkommer omDød i dagslysTorsdag den 21. oktober 2021 .

Desværre er et nøjagtigt udgivelsestidspunkt for Halloween-begivenheden ikke blevet afsløret af Død i dagslyshold . Men baseret på tidligere opdateringer, kapiteludgivelser og begivenheder vil The Midnight Grove sandsynligvis udgives omkring 08:00 PT / 11:00 ET / 16:00 BST .

Skulle udviklerne annoncere et officielt udgivelsestidspunkt, opdaterer vi denne artikel.

Hvad erDød i dagslys'The Midnight Grove'?

The Midnight Grove er navnet på den kommendeDød i dagslysHalloween-arrangement, som løber fra den 21. oktober til den 4. november.



Desværre ved man ikke meget om The Midnight Grove eller hvad det vil indebære for fans. Men baseret på tidligere år, vil der sandsynligvis være særlige begivenhed Hooks and Generators, såvel som særlige udfordringer og belønninger for spillere at få fingrene i.

Den officielle beskrivelse påDød i dagslyshjemmesiden giver os en lille tease ind i den kommende begivenhed, 'Træd tilbage i tågen når som helst mellem den 21. oktober og den 4. november for at opleve alle de klassiske træk ved vores årlige Halloween-begivenhed sammen med et par nye tricks og godbidder også.'

Hold øje med embedsmandenDød i dagslys Internet side og Twitter Konto som flere detaljer og trailere vil blive frigivet i tiden op til begivenheden.