Boruto Episode 212: Udgivelsesdato, -klokkeslæt og forhåndsvisning afsløret

Borutofans venter spændt på udgivelsen af ​​afsnit 212. Nå, her er alt, hvad vi ved om det kommende afsnits udgivelsesplan.

I den forrige Bpruto-episode så vi Chou-Chou, Inojin og Shikadai løbe ind i Kakashi. Fans var glade for at se Copy Ninja'en tilbage i aktion og stå ansigt til ansigt mod Kashin Koji. Og nu spekulerer fans på, hvordan tingene vil gå fremad i den kommende anime-episode.

Hvornår udkommer Boruto afsnit 212?

Udgivelses dato

På det seneste har vi set flere populære anime-shows gå på pause; imidlertid,Borutofølger stadig sin ugentlige udgivelsesplan. Så episode 212 er planlagt til at udkomme søndag den 22. august 2021.

Du kan se det kommende afsnit på Crunchyroll . Premium-brugerne får det nye afsnit den 22. august; streamingplatformen lader dog gratis brugere se de nye afsnit en uge senere. Så hvis du ikke har et abonnement, kan du se episode 212 gratis den 29. august 2021.

Udgivelsestid

Crunchyroll opdatererBorutobibliotek med en ny episode kl. 2 PDT (Pacific Timing). Udgivelsestidspunktet vil dog være forskelligt for alle, afhængigt af din tidszone.

I hvert fald, hvis serien ikke afviger fra sin sædvanlige udgivelsesplan, her er hvornår du kan forvente, at næste afsnit ankommer på Crunchyroll:

  • Stillehavstid: 02:00 PDT
  • Central tid: 4:00 CDT
  • Eastern Time: 5:00 AM EDT
  • Britisk tid: 10:00 BST
  • Europæisk tid: 11:00 CEST
  • Australsk tid: 19:00 AEST

Forhåndsvisning af Boruto episode 212

Interessant nok er forhåndsvisningen til næste afsnit allerede ude for at give dig et indblik i, hvad der er forude.

For det første har episode 212 titlen 'Amado's Perfection', og episoden vil afsløre, at Amados sande intention er at besejre Jigen. Til det ønsker Amado at have flere skjulte våben, og overraskende nok har han allerede et inde i Hidden Leaf-landsbyen, og det er alt sammen på grund af oplysningerne indsamlet af Kashin Koji.