Black Clover Kapitel 311 Udgivelsesdato, tid og spoilere afsløret

Sort kløverfans ser frem til den officielle udgivelse af Chapter 311; godt, her er alt hvad du behøver at vide om det kommende kapitels udgivelsesplan.

Yūki TabataSort kløvermanga er en af ​​de mest populære japanske mangaer. Vi ved stadig ikke noget om anime-tilpasningens fortsættelse, men heldigvis er mangaserien stadig i gang.

De sidste par kapitler afSort kløvervar forrygende, primært på grund af kampen mellem Zenon og Yuno. Kampen mellem de to karakterer er stadig i gang, og fans spekulerer på, hvem der skal vinde; godt, takket være de seneste spoilere har vi endelig et svar på det spørgsmål.

Hvornår udkommer Black Clover Chapter 311?

Udgivelses dato

Kapitel 311 afSort kløverer bekræftet til at udkomme søndag den 31. oktober 2021.

Heldigvis, når du skriver dette indlæg, er der ingen ord om, at det næste kapitel bliver forsinket. Så du kan forvente, at mangaen følger en ugentlig udgivelsesplan for nu. Du kan læse de seneste tre kapitler afSort kløverSe gratis. Du skal dog have et Shonen Jump-medlemskab for at låse op for resten af ​​kapitlerne.

Udgivelsestid

Viz Media vil opdatere biblioteket med det nyeSort kløverkapitel ved midnat JST (Japan Standard Time). Bemærk dog, at udgivelsestidspunktet kan variere afhængigt af dit område.



I hvert fald, hvis ovenstående timing ikke ændrer sig, her er hvornår du kan forvente, at kapitel 311 ankommer til disse regioner:

  • Stillehavstid: 10 AM PDT
  • Central tid: 12 PM CDT
  • Østlig tid: 13:00 EDT
  • Britisk tid: 18:00 BST

Black Clover Kapitel 311 Spoilere

Ifølge de seneste lækager er det kommende manga-kapitel titlen'Kom tilbage i live.'Interessant nok vil vi se, at Dark-triademedlemmet Zenon er blevet besejret efter at have fået sit bryst revet fra hinanden af ​​Yuno.

Zenon overvejer stadig, hvorfor han tabte mod Yuno, hvilket også kommer som en overraskelse for Asta. Morris, efter at have overmandet Dorothy, bemærker, at de tre mørke triader ikke længere er nødvendige for, at adventen kan fortsætte. Selv Lotus’ forræderi er ikke nok til at stoppe Morris, og i hans sidste øjeblikke tænker Lotus på sin familie. Til sidst kommer Black Bulls ind og erklærer, at de er her for at tage Yami tilbage.

Selvfølgelig er disse spoilere muligvis ikke helt nøjagtige, så sørg for at læse det officielle kapitel, når det ankommer denne weekend på Viz.