Animal Crossing 2.0-opdatering og Happy Home Paradise-udgivelsestid

Farming, gamle NPC-favoritter og helt nyt DLC-indhold gør deres vej til Animal Crossing i 2.0-opdateringen! Her er datoen og tidspunktet for, hvornår du kan få fingrene i det.

Det er godt et år siden Animal Crossing: New Horizons lanceret, og det er stadig en glædeligt rolig oplevelse for den designkyndige spiller. Som om freeform terraforming og et katalog med tusindvis af genstande ikke var nok, vil spillet snart se sin største opdatering siden marts 2021.

Oven i det har Nintendo forberedt en ægte gave af en DLC –Happy Home Paradise. Ved hjælp af Lottie og to nye yndige karakterer kan spillere designe det perfekte feriehus til besøgende i landsbyen.

November-opdateringen er et stort designparadis, så fortsæt med at læse for at vide, hvornår du kan forvente det!

KRYDSENDE DYR2.0 OPDATERING UDGIVELSE

Både denKrydsende dyr2.0 Opdatering ogHappy Home ParadiseDLC udkommer til Nintendo eShop den 5. november 2021.

Selvom officielle lanceringstider er uanmeldt, vil opdateringen og DLC ​​højst sandsynligt falde omkring kl. 20.00 ET torsdag den 4. november. Bonus!

Her er de tilsvarende tidspunkter rundt om på kloden:



  • 17.00 PDT
  • 19.00 CT
  • 20.00 ET
  • 12.00 GMT
  • 01.00 CET
  • 5:30
  • 9.00 JST

Vi opdaterer dette indlæg, hvis der kommer flere officielle oplysninger frem!

Animal Crossing 2.0 Kapp
Animal Crossing 2.0 Kapp’n

2.0-opdateringen bliverNye Horisonter' sidste større gratis opdatering til spillet, mensHappy Home Paradisevil være $24,99 USD ved lanceringen. Forudbestillinger til DLC er allerede begyndt, og det vil også være en del af Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Heldigvis betyder alt dette, at begejstrede spillere ikke behøver at vente for længe på at begynde at inkorporere disse nye funktioner i livet på øen. Sørg for at forberede dine øer til nyt indhold - eller start helt nyt, hvis det er mere din stil.

Hvor meget vil det koste?

DetAnimal Crossing: New Horizons 2.0-opdateringvil være gratis for alle spillere, der ejer en kopi af spillet.

hvad angårHappy Home Paradiseen del af indholdet, vil dette koste $24,99 eller gratis som en del af Nintendo Switch Online Expansion Pack.